Бирмата забил юмрук първо на Преслава – цялата истина за екшъна!

Гласувайте за статията

Преслава е станала жертва на Бирмата, тя е тази, която е ударена първо от него, Фики се е разминал с бутане и заплахи

Преслава е тази, която е ударена първо от Бирмата, научи ексклузивно Kliuki.net.

Певицата се е покрила у дома и е изпаднала в депресия, че където и да се появи, около нея все има проблеми. Бившият й любовник сътвори невиждано меле в дискотека в Студентски град.

Преслава

Преслава получи юмрук от Бирмата

Там се състоя афтър партито на звездите, които взеха участие на наградите на Планета.

Преслава беше щастлива след победата си – тя стана Певица на годината, но часове по-късно Жоро й стъжни живота за пореден път. Както го е правил винаги…

Преслава

Истината за екшъна с Бирмата и Преслава

Не стига, че я тормозеше непрекъснато, докато бяха във връзка, а сега я преследва и й държи сметка колко е близка с колегите си.

Преслава и Фики стояли на една маса, прегръщали се често, той я целувал приятелски и си приказвали задушевно, забавлявайки се на по питие. Тогава изведнъж връхлетял Бирмата.

Той забил юмрук в Преслава, която се опитала да го спре, разказва очевидец на скандала. Светкавично дошла охраната, за да го усмири, а Фики Стораро намерил време да се измъкне от конфликтната ситуация.

Георги Бирмата бил толкова бесен, че наранил и собственика на клуба, което преляло чашата и си заслужил един здрав бой от пазачите. Преслава треперела след инцидента и останала до пет сутринта вътре в компанията на сестра си Ивелина Колева.

На разсъмване двете си тръгнали към дома, но Преси още е притеснена от разразилата се буря след наградите на Планета.

По-любопитното е, че никой не е подал жалба в полицията, всички искат да забравят историята и да се правят, че не е била факт.

Вероятно се страхуват от гнева на Бирмата, особено Преслава?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар