Бирмата на Преслава си взе гадже супермодел – ето как изглежда

Гласувайте за статията

Преслава е в Дубай, а Бирмата се радва на новата си прелестна любов – тя е супермодел

Преслава и Бирмата все пак са скъсали, колкото и да ни уверяват техни близки, че все още има шанс за тях, научи Kliuki.net.

Баровецът дори сам подчерта как стоят нещата, за да няма излишни спекулации по темата, писа изданието HotArena.net. Докато бившата му се забавлява в Дубай, той промотира гаджето си супермодел.

Само тук при нас ще видите как изглежда зашеметяващата брюнетка. Очевидно Жоро Бирмата си пада по слабичките, стройни и тъмнокоси дами с фатално излъчване.

Преслава

Симона Кръстева – новата на Бирмата

Не е случайно, че Преслава се мъчеше така ударно да сваля килограми. Тя целеше да се хареса максимално на партньора си, да му угоди, но явно и тази работа не се случи, както тя се надяваше.

Преслава

Бирмата нарочно я представи, за да дразни Преслава

Вместо това с Бирмата все се дърпаха и разделяха, после отново се събираха и страстно обясняваха един на друг. Накрая историята им приключи.

Сега спокойно Преслава може да заглади косъма и да се успокои, защото тя заслужава нещо по-добро от този ревнивец, категорични са верните й почитатели.

Симона Кръстева

Симона Кръстева е Супермодел на България

А новата на Бирмата е Симона Кръстева, която преди време спечели титлата Супермодел на България. Манекенката се изявява основно в чужбина, но явно бързо е създала тесни контакти с Георги Станоев, след като мястото до него се освободи.

Преслава може да ги поздрави с една от култовите си песни и да попита Тази ли е новата ти, но фактите са си такива, а и приятелката му е хубавица, и копче не може да й каже.

Симона Кръстева едва ли има против цялото това внимание около себе си, тъкмо ще се вдигне шум покрай името й, а коя манекенка не би спечелила от това.

Вижте сами заместничката на Преслава в сърцето на Бирмата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар