Биляна Йотовска – хубава, но не блести с ум! Вижте как неграмотно пише

Биляна Йотовска – хубава, но не блести с ум! Вижте как неграмотно пише
1 (20%) 1 vote

Биляна Йотовска, за разлика от всички първокласници, не знае как се пише професията на мъжа й Митко Димитров

Биляна Йотовска

Биляна Йотовска не знае как се пише професията на собствения й мъж

Биляна Йотовска се оказа типичната българска красавица – хубава, но не особено умна. Явно у нас двете качества са трудно съвместими. В това се уверихме лично от Kliuki.net, след като видяхме правописа на фитнес маниачката във Фейсбук.

Оказа се, че Биляна Йотовска не знае как се пише професията на собствения й мъж. Митко Димитров, който е един от най-известните културисти у нас, според жена му е култОрист.

Това написа самата тя във Фейсбук под пост със статия за Азис. Цитираме дословно: „Щом пишат подобни малоумщини значи всичко е наред! Като извадиш преса за лятото… виждам те на всички страници – „Азис култорист“.

И преди да сте започнали да я оправдавате, знайте, че има два вида грешки – печатни, направени в бързината и от невнимание, и такива, направени от незнание и неграмотност. Какъвто е случаят с Биляна Йотовска.

Никой българин, наясно с правописа, не би написал „култОрист“ по този начин.

Биляна Йотовска

Мъжът на Биляна Йотовска е култОрист

Явно обаче покрай манията на моделката за безупречно мускулесто тяло и перфектен външен вид, Билянчето си е занемарила родния език и елементарните му правописни правила, които се изучават в първи клас.

Припомняме, че Биляна Йотовска често е упреквана във вманиачаване по диетите, като според някои дори е болна от анорексия.

Моделката е изключително слаба, тренира неуморно, а последното й начинание е да учи майките как да хранят децата си здравословно. Според някои обаче по-скоро ги учи как да бъдат анорексички от малки.

Освен с фитнес тренировки, Биляна Йотовска се занимава и с танци, като има собствен балет. Колко е тънка границата между съвършеното тяло и измършавялото, е тема за друг материал.

Но границата между неграмотността и глупостта понякога направо се размива.

Вижте още снимки на Биляна Йотовска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар