Биг Брадър измами фенове с игра за таблет! А после изтри страницата си!

Биг Брадър измами фенове с игра за таблет! А после изтри страницата си!
5 (100%) 2 votes

Биг Брадър измами фенове с игра за таблет – потребителите пращат като луди есемеси, а всичко се оказва пълна шашма

 

Биг Брадър измами фенове с игра за таблет!

Преди ден на страницата на предаването приканваха потребителите да пращат есемеси, за да спечелят таблет, научи Kliuki.net.

Измамната игра с таблета на страницата на Биг Брадър

Измамната игра с таблета на страницата на Биг Брадър

Наш читател сигнализира за случая, който се оказва поредната шашма. Първоначалната реклама гласяла, че е необходимо да бъде изпратено едно съобщение и следващо за потвърждение.

И резултатът е – печелиш таблет. От подвеждащото описание става ясно, че едва ли не всеки, който се включи с есемеси, ще спечели. Уви, нищо подобно.

Участникът е извършил съответните стъпки и тогава получава отговор, че всъщност е закупил пакет от кликания.

Кореспонденцията между админа на страницата на Биг Брадър и измамения в играта с таблета започва така...

Кореспонденцията между админа на страницата на Биг Брадър и измамения в играта с таблета започва така…

Веднага се свързва с админа на страницата на Биг Брадър Олл Старс, за да попита за какво става дума и каква е цената на есемесите – нещо, което по закон трябва да бъде обявено предварително. Обясняват му, че те са безплатни, но за да се сдобие с таблета, просто трябва да пусне още два есемеса.

Въпреки съмненията си, потърпевшият го прави и накрая категорично разбира, че са го взели за канарче. Отново отправя запитване какво следва от тук нататък, а отсреща получава само няколко отнесени реплики, след което страницата на Биг Брадър внезапно изчезва.

Излъганият още тогава е предупредил, че ще раздуха историята и вероятно по тази причина, организаторите на играта са побързали да затрият следите, но те са документирани подробно.

За засегнатите е недопустимо страницата на Биг Брадър да позволява подобни злоупотреби на гърба на последователите си, които са почитатели на формата.

Сайтът, от който са закупени горепосочените кликания, е garga.biz. От там засега твърдят, че нямат нищо общо с наглата далавера на страницата на Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Биг Брадър измами фенове с игра за таблет! А после изтри страницата си!”

  1. Margarita Ivanova

    ян. 10. 2014

    Това истинската страница на ВВ е? Много неграмотно отговаря админа, какво е това? Трябвало е да се усети, че няма никаква логика между кликвания, безплатни смс-и, и награди. Пълни глупости. Да не е хакнат сайта? Защо не обяснявате вие от Биг брадър? Ако пратиш 4 смс-а по 20 лв, то спокойно си закупил някой китайски боклук за тия пари.

    Reply to this comment

Добавете коментар