Би Ти Ви прецака Комиците, лятното им турне изгоря!

Би Ти Ви прецака Комиците, лятното им турне изгоря!
5 (100%) 1 vote

Би Ти Ви прецакаха Комиците, турнето им изгоря

Комиците останаха без лятно турне тази година. Рокадите в медията засегнаха и външните продукции като тези на Любо Нейков и Евтим Милошев. След напускането на Росен Петров, „Нека говорят“ е под въпрос дали наесен ще просъществува. А междувременно и другия им проект Комиците също е със спорно бъдеще.

В последните няколко години стана традиция Руслан Мъйнов, Христо Гърбов, Евтим Милошев, Любо Нейков и цялата компания лятото да обикалят страната и да изнасят представления. Шумното им турне, бе една от атракциите на сезона на морето, както и в големите градове от страната.

Комиците останаха без лятно турне

Комиците останаха без лятно турне

Тази година обаче пари за турне няма, а от Би Ти Ви ги прецакаха жестоко. С последните рокади под въпрос е бъдещето и на шоуто през следващите сезони, още повече, че рейтингът му драстично падна.

За огромно съжаление на феновете Комиците това лято няма да обикалят страната. Любо Нейков и компания сериозно го закъсаха и откъм бюджет. След промените в медията, лъвския пай отива при проектите на Слави Трифонов, а за Нейков и останалите остават доста по-скромни парчета.

Бъдещето на предаването също е под въпрос, а в момента текат тежки преговори за спасяване на шоуто. Иван и Андрей също се канят да си преместят част от проектите в Би Ти Ви, с което пък още повече застрашават позициите на останалите външни продуценти. Дори Слави Трифонов се притеснил, че продуцентите от „Междинна Станция“ могат да го изместят и сам се е заел да обикаля страната и да прави прослушвания на младите таланти. Водещия има опит и като съдия в Мюзик Айдъл, но едва ли ще седне на горещия стол в новия риалити формат.

Според запознати обаче не само ниския бюджет е причина Комиците да откажат да правят турне тази година. Освен това с концертите на Пайнер половината известни звезди са отказали да се включат. Не е тайна, че фолк дивите ежегодно си правеха реклама с турнето, като гост звезди. Тази година обаче отказаха покрай предстоящия тур на музикалната компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар