Бг фенове разкриха гаф в последния епизод на „Дневниците на вампира“

Гласувайте за статията

Джереми Гилбърт с две надгробни плочи в сериала

На уникален гаф в „Дневниците на вампира“ се натъкнаха български фенове. Почитателите на вампирската сага забелязаха доста порядъчна издънка на продуцентите.

Фенове хванаха екипа на сериала в крачка

Фенове хванаха екипа на сериала в крачка

Оказа се, че по време на снимките край гробищата екипът е объркал декора. И Джереми Гилбърт има не един, а цели два гроба.

„Джереми Гилбърт – човекът с двата гроба“, пишат зрители в мрежата. И отбелязват, че от продукцията са се издънили сериозно с този гаф.

Освен различния вид на плочите и мястото избрано за гробище беше различно. Което също направи впечатление на почитателите на сериала. Някои от тях приеха с усмивка гафа на екипа. Но други ги разкритикуваха, че са съсипали достоверността на събитията в лентата.

Междувременно феновете останаха изумени от последния епизод на сериала. Краят се оказа много по-неочакван и изненадващ и от най-смелите представи на феновете. В социалната мрежа стотици коментират уникалния финал на сезона. И нямат търпение да разберат какво ще се случи в следващия сезон през октомври.

Що се отнася до феновете на Делена и Стелена тях наистина ги очакват много изненади. Сценаристката Джули Плек обеща още по-големи обрати през новия сезон.

Какво ще стане със Сайлъс и Катрин, ще се разделят ли Деймън и Елена и какво бъдеще очаква Джеръми, след като завърна от света на сенките, тепърва ще разберем. Почитателите на сериала обаче се надяват да няма повече подобни гафове, като последния.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар