Безочие! Роксана си призна: „Да, мъжът ми се разведе заради мен!“

Безочие! Роксана си призна: „Да, мъжът ми се разведе заради мен!“
5 (100%) 1 vote

Звездата на „Пайнер“ е развалила брака на мъж с дете, за да бъде с него

Мъжът на Роксана се е развел заради нея

Мъжът на Роксана се е развел заради нея

За поп фолк певиците открай време се говори като за не дотам порядъчни жени. И макар те упорито да роптаят против тази си слава, твърдейки, че не се различават по нищо от другите жени, действията, поне на повечето, ги опровергават. Имената на голяма част от поп фолк дивите ни редовно биват забърквани в скандали заради връзки със съмнителни бизнесмени или просто женени мъже.

Младата звезда в „Пайнер“ Роксана също не направи изключение. Ромката, която изгря с участието си в „Гласът на България“ се омъжи преди няколко месеца. Това, което публиката не знае обаче, че за да застане пред олтара с избрания мъж, Антоанета, както е истинското име на Роксана, първо го е развела. Когато се запознава с половинката си Калин, той вече е бил семеен при това с малко дете.

„Да, ние бяхме само гаджета, криехме се и после той се разведе заради мен“, споделя Роксана в интервю за вестник „Шоу“. Осъзнала, че изказването й е доста скандално, певицата побърза да добави, че всъщност Калин и бившата му съпруга са си имали проблеми от преди и връзката му с нея не е била решаваща за развода му.

Думите й обаче бяха посрещнати на нож от феновете. „Да откраднеш чужд мъж не е повод за гордост, не хвали чак толкова с това“, ядосват се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар