Без диета за отслабване Гергана стопила килограмите

Гласувайте за статията

Гергана постига отслабване без диета

Изпълнителката на хитовата песен “Губя те бавно” Гергана изгуби килограмите, но без диета за отслабване. Фолкдивата си имала тайна хранителна добавка, но си мълчала за нея, за да не излезе, че прави реклама. Искала да каже за препарата, който употребява, но когато му дойдело времето. С тези думи Герито сякаш е симпатизантка на НДСВ и изказванията на царя Симеон Сакскобурготски. А и с този цвят на косата май се издава за кого е гласувала едно време, когато му беше времето.

Гергана

Гергана мълчи за тайната хранителна добавка, с която постига отслабване без диета

Царя вече е минало, но общото между тогава и сега е, че Гергана е постигнала удивително отслабване и то без диета само от някаква тайна хранителна добавка, за която обаче остава безмълвна. Ами така де, няма да я каже, че да не я научат и нейните колежки. И след това като всички влязат във форма тогава тя какво ще прави? Нали и Герито трябва да си изкарва хляба някак, а ако няма предимства пред конкурентките й за какво си говорим? Ей затова си и мълчи! Преди няколко месеца обаче качила килцата и се чудела как да ги смъкне горката, защото от стреса стрелката на кантара все повече се отклонявала надясно. Накрая Гергана изнамерила тази уникална хранителна добавка като по този начин вече е налице отслабване и то дори без диета. Какво по-хубаво от това?
бутони към социални мрежи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. daljinkata: Гергана постигна отслабване без диета, .. - edno23.com - 23.10.2010

    […] отслабване без диета, като стопи излишните килограми http://www.kliuki.net/bez-dieta-za-otslabvane…logramite/ в Любими преди 1 минута edno23.com Начало контакти […]

Добавете коментар