Бенджи, Закс и Звездния принц след сериала — ще ги познаете ли?

Бенджи, Закс и Звездния принц след сериала — ще ги познаете ли?
5 (100%) 1 vote

Бенджи, Закс и Звездния принц бяха сред любимите герои на малки и големи, вижте ги днес

Беджи, Закс и Звездния принц бяха сред любимите герои от детския научнофантастичен сериал на CBS. Космическите пътешественици и малкото куче събираха пред екрана малки и големи всеки ден. Малцина вероятно си спомнят за дроида Закс, но пък някои се чудят какво стана с малкия принц Юби. Всъщност звездния принц почти не се е променил през годините.

Бенджи, Закс и Звездния принц - помните ли ги?

Бенджи, Закс и Звездния принц – помните ли ги?

Актьорът Кристофър Бъртън, който брилянтно изпълняваше ролята на принц Юби в хитовата фантастична поредица мистериозно изчезна след края на поредицата. Появява се за кратко в епизодични роли в сериала „Каролайн в града“, и „В какво се превръщат мечтите“, но е най-известен с ролята си на Трифейс в“ Приказка без край“. За него успяхме да научим само, че се оженил и има две деца. С какво се занимава в момента е пълна мистерия, тъй като следите му се губят след 1999 година. Тогава играе служител в галерия в поредицата „Каролайн в града“.

Крис Бъртън е почти неузнаваем в ролята си в "Приказка без край"

Крис Бъртън е почти неузнаваем в ролята си в „Приказка без край“

Що се отнася до кучето Бенджи, то е най-известния герой в сериала Бенджи, Закс и Звездния принц. Пухкавият любимец става герой в редица телевизионни поредици и е вероятно едно от най-популярните кучета в Холивуд след Ласи.chris 4

Всеобщите любимци от култовия сериал в действие

Всеобщите любимци от култовия сериал в действие

zacks zacks 2

А за любимия на всички параноичен дроид Закс, се ще издадем само, че след края на поредицата, редица продуценти обмислят как да го включат в свои проекти. Нищо чудно скоро да възкръсне отново в някоя фантастична детска поредица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар