Бекстрийт Бойс преди и сега – вижте какво се случва с тях (Снимки)

Бекстрийт Бойс покоряваха сърцата на тийнейджърките наред с още няколко култови бой банди

Бекстрийт Бойс безспорно се превърнаха в една от най-култовите групи на 90-те години. Момчетата от задната улица се превърнаха в любимци на малки и големи, а лиричните им песни успяха да им спечелят цяла армия от фенки. Наред с тях още няколко бой банди покоряваха световната музикална сцена и сърцата на почитателите. Какво обаче се случва с всички тях днес?

Бекстрийт Бойс
Бекстрийт Бойс

От Kliuki.net се заехме да разучим къде са някогашните любимци на дамите и какво се случва с тях. Естествено, няма как да не започнем с може би най-голямата сензация – Бекстрийт Бойс. След като си спечелиха завидна слава, момчетата се разделиха. Ей Джей влезе в клиника за лечение на пристрастеността си към алкохола и наркотиците, Брайън, Кевин и Хауи се ожениха и имат деца, а най-младият член на бандата – Ник Картър, преди няколко дена обяви, че също ще създаде семейство с дългогодишната си приятелка.

Основните конкуренти на Бекстрийт Бойс - Ен Синк
Основните конкуренти на Бекстрийт Бойс – Ен Синк

Ен Синк бяха най-големите конкуренти на Бекстрийт Бойс. От групата единствен Джъстин Тимбърлейк успя да постигне зашеметяваща солова, а напоследък – и актьорска кариера. Всъщност именно неговото решение да напусне бандата, доведе до раздялата им през 2005 година. Какво се случва с другите обаче? Джей Си се опита да създаде момичешка банда, не особено успешно обаче.

Take That
Take That

Джоуи се появява от време на време в телевизионни програми като гост-звезда, а Ланс и Крис предпочетоха да странят от светлините на прожекторите. Подобно на Ен Синк и Бекстрий Бойс, и Take That се разпаднаха след като за нула време се превърнаха в любимци на тийнейджърките. От тях единствено Роби Уилямс може да се похвали с успешна кариера.

През 2010 година групата се събра отново за турне и албум, за радост на феновете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.