Бебето на Емануела костюмар от малък (+Виж дома им)

Бебето на Емануела костюмар от малък (+Виж дома им)
1 (20%) 1 vote

Емануела отсега се грижи малкият Димитър да живее като принц

Емануела гласи сина си за принц, шегуват се в мрежата, видя Kliuki.net.

Певицата стегна бебето си като за официален бал на първата му среща в тесен приятелски кръг. Тя показа Димитър-младши на своите приятелки, почерпиха се за здраве и се радваха на компанията си.

Емануела

Емануела накипри Димитър-младши като за бал

Момченцето също беше в добро настроение и показа класен нрав, нито плака за глупости, нито се сърди на мама, че други са обсебили за миг вниманието й.

От кадрите, които сподели самата Емануела се забелязва и луксозната домашна обстановка, която цари у Диневи. Таткото Димитър се е погрижил за всяка подробност. Емануела не може да се оплаче, защото от днес нататък ще я глезят като кралица, независимо дали възрастните от фамилията я приемат или не.

Чалга звездата си знае цената и успя да се уреди с богат мъж, наследник и чудесна перспектива пред себе си. Колежките й неслучайно й завиждат и все злословят, че тя е като птица в клетка.

Но и те самите желаят от цялата си душа да са на мястото й. Емануела сега се е отдала на семейството и времето й минава около бебето, въпреки че си има две дами, които й помагат.

Това е то да си половинка на Димитър Динев. Имаш прислуга, охрана, лъскава кола, чудесен апартамент, всички налични ресурси за отглеждане на детето.

Няма от какво да страда Емануела, никакви липси не са налице при нея, а околните нека я плюят и да я обсъждат, защитават я най-близките й.

Точно те присъстваха на милото тържество по повод раждането на Димитър Динев – младши.

Чаровникът омагьоса всички с усмивката си, а като порасне сигурно ще има доста дами в списъка си, предричат му в нета.

Вижте снимките и сами ще се уверите как протече то!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар