Батман и Железния човек нападнаха рицарска сватба (Видео)

Батман и Железния човек нападнаха рицарска сватба (Видео)
5 (100%) 1 vote

Геймър разгромява нинджи и рицари на сватба

Гостите, които присъстваха на сватбата на автора на видеоигри Адам Бон, дълго ще говорят за този ден. Докато той и годеницата му Мишел Ченг се опитваха да си кажат „ДА“, куп герои се постараха да им попречат докато стигнат до олтара.

Голям почитател на видеоигрите Бон решил да направи спектакъл, който дълго да се помни. Тъкмо церемонията е към своя край, когато свещеникът попитал има ли причина някой да е против сватбата на влюбените. Изненадващо нахлули група рицари, а на влюбения младоженец му се наложило да се бие с тях.

Батман и Железния човек нахлуха на рицарска сватба

Батман и Железния човек нахлуха на рицарска сватба

Последвали отряд нинджи и на бедния бъдещ съпруг му се наложило да доказва любовта към Мишел си отново. Накрая се появили Батмън и Железния човек и обстановката наистина се нажежила. За щастие нашият герой успял да отблъсне и тяхната атака. А съпругата му се убедила, че заради нея е готов да победи всеки враг и то не само във виртуална видеоигра.

Компютърен програмист ги срази

Обикновен геймър ги срази

Бон издава, че за подготовката на двубоите не бил предупреден никой от гостите. И някои доста се стреснали, когато боят пред очите им започнал да се разиграва. Цялата подготовка за събитието траяла повече от 9 месеца. А Адам дори взимал уроци по фехтовка и карате, за да се справи с мнимите си съперници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар