Бану от Север-юг чака бебе (Първи снимки на бъдещата майка)

Бану от Север-юг чака бебе (Първи снимки на бъдещата майка)
4.33 (86.67%) 3 votes

Бану от Север-юг става майка, чака първо бебе

Бебе ще проплаче в сериала „Север-юг“. Актрисата Баде Ишчил е бременна и очаква първото си дете. Бану от „Север-юг“ е в трепетно очакване на наследника си. Бъдещата майка дори бе засечена тези дни от папараци с вече наедряло коремче.

Историята на Баде Ишчил, която изиграва разглезената Бану от „Север-юг“, силно се различава от тази на героинята й. Актрисата споделя, че е имала доста бурен живот и далеч не е тънела в разкош, нито пък всичко е било цветя и рози. Освен трудния път към успеха Баде трябва и с един личен крах. Първия й брак с композитора Махсун Кирмизингюл претърпява крах, когато двамата се развеждат през 2005 година.

Бану от "Север-юг" чака бебе

Бану от „Север-юг“ чака бебе

Преди няколко месеца Баде среща Мелкош Суалп, за когото се омъжва през май миналата година. Любовта на двойката е като от приказките. Двамата се запознават случайно на 15 март , а седмица по-късно бизнесменът прави предложение на актрисата. Отговорът е положителен и само няколко седмици по-късно вече са съпрузи.bade 3

Баде Ишчил е в трепетно очакване на първото си бебе

Баде Ишчил е в трепетно очакване на първото си бебе

Днес двойката е в трепетно очакване на първото си дете, а Бану от Север-юг е просто неузнаваема. В желанието си да се сдобие със здраво бебе, актрисата отказва да боядисва косата си, да се подстригва и да се подлага на всякакви разкрасителни процедури с химикали.

Щастливата майка чака син

Щастливата майка чака син

Въпреки това бъдещата майка просто сияе и вече сподели с медиите, какъв е полът на малчугана. „Момче е“, споделя с усмивка звездата, която е едва в четвъртия месец на бременността си, но упорито отказва всякакви ангажименти за работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар