Българското Барби Айджан Алиева зарази приятелките си

Българското Барби Айджан Алиева зарази приятелките си
1 (20%) 1 vote

Айджан Алиева зарази с манията си приятелките си, те станаха почти като нея

Айджан Алиева, по-известна като българското Барби, вече е обсебила със своята мания и приятелките си, видя Kliuki.net.

Айджан Алиева

Айджан Алиева зарази приятелките си с визията си на Барби

Около нея е пълно с красиви момичета, които явно вече са заразно болни на тема да изглеждат като кукли. Айджан Алиева няма да е сама! Въпреки, че тя няма официални последователки и е единствената у нас, близките й дружки са тръгнали вече по стъпките й.

Сами ще се убедите от снимките, които публикуваме. Девойките, които пърхат доволно около Айджан Алиева, се надяват да намажат малко слава около скромната й персона.

Айджан Алиева

Айджан Алиева се гордее с дружките си, които са почти като нея

Ето защо те вече се гримират, обличат и носят като Барби, че да не останат по-назад от актуалната тенденция. Стотици хубавици са обхванати от тази крайност, но засега тя е плъзнала основно в страни като САЩ, Русия, Япония, Китай. България обаче също може да се похвали със своя екземпляр.

Айджан Алиева ще остане в историята като първата, която залитна по модата на живите кукли. Явно това е истинска гордост за нея, въпреки че тя редовно получава гадни определения на страницата си. Мнозина са тези, които я намират за отблъскваща, а други я хулят за фотошопа, който използва.

Те не се връзват, че Айджан Алиева е излязла в този вид от майка си, нито пък че формите й са дар от природата. Със сигурност, родената в Турция, привърженичка на Барби вече се е подложила на някоя друга операция, за да влезе окончателно в образа си. Когато тръгне из дискотеките, тя привлича любопитни погледи, а ухажорите й се роят непрекъснато.

Айджан Алиева не може да се отърве от обожатели, а уж повечето я плюят из мрежата. Сигурно всеки от тях копнее да се докосне до нея и после да разнася легенди за българското Барби.

Вижте сами приятелките на Айджан Алиева, колко си приличат вече!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар