Българското Барби Айджан Алиева разкри супер тяло

Гласувайте за статията

Айджан Алиева няма да бъде дълго самотна, тя покорява със своето супер тяло, възхищават й се в нета

Айджан Алиева, известна като българското Барби, разкри супер тялото си в мрежата, видя първи Kliuki.net.

Айджан Алиева

Айджан Алиева зашеметява със супер тялото си

Красавицата имаше кратка афера със Станислав Яневски, който после се отрече от отношенията им и започна да бълва отрова срещу нея. Никой не го защити, защото обидите не му правиха чест, а и не е удачно така да се говори за една дама…

Не сме останали с впечатление, че Айджан Алиева страда особено от реакциите на бившия. Тя покорява на секундата с нейните страхотни форми, а това, че е като жива кукла, прави нещата още по-впечатляващи.

Айджан Алиева е единствената у нас, която следва примера на руските, украинските и американските момичета, превърнали се в копия на Барби.

Айджан Алиева

Айджан Алиева разкри страхотна форма

Засега Айджан Алиева няма последователки, но пък нейните приятелки учудващо наподобяват тези крехки създания. Сигурно неслучайно си ги е избирала, не само по душа, но и по визия, шегуват се в онлайн пространството.

Слабичката хубавица, която всъщност е родом от Турция, е съвършена в това отношение. Тя се грижи да извая себе си до такава степен, че околните да си кажат колко невъзможно е това… Последните снимки на Айджан Алиева показват фигура на богиня, сякаш е нарисувана, гласят коментарите по неин адрес.

Истината е, че Айджан Алиева прибягва по-често до фотошопа, отколкото е нужно, но явно още не се е подложила на всички операции, за да стане абсолютно Барби. Не е и нужно да го прави, поне така смятат нейните последователи. Айджан Алиева е достатъчно нежна, очарователна и направо перфектна за техните възприятия.

Всеки, който зърне отблизо тази привлекателност, няма да отрече фактите, които го бият в очите.

Айджан Алиева от известно време е без гадже, но самото й няма да е задълго, вижте как изглежда само!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар