Българският Кончита Вурст мечтае за деца (Снимка)

Българският Кончита Вурст мечтае за деца (Снимка)
4 (80%) 2 votes

Българският Кончита Вурст не крие, че се гордее с ориентацията си

Българският Кончита Вурст мечтае за деца. Родният двойник на скандалния победител в Евровизия всъщност се казва Костадин и от години се облича като жена. Мъжът не крие, че се гордее с различната си ориентация, която осъзнал още като малък.

Българският Кончита Вурст Костадин

Българският Кончита Вурст Костадин

Въпреки, че си пада по мъже обаче българският Кончита Вурст не крие, че мечтае за собствени деца един ден. Нещо повече, Коцето, както му казват приятелите, не мисли за осиновяване, а за собствени наследници, тъй като вярва, че науката ще напредне достатъчно, за да позволи на мъжете да износват деца.

Българският Кончита Вурст не вижда нищо лошо и в еднополовите бракове. Костадин от години е познат в обществото в София именно с нестандартната си визия. С която твърди, че майка му се гордее. Мъжът споделя още, че от съвсем мъничък се е обличал в женски дрехи и е крадял гримовете от жената, която го е родила. Така че за нея не е било кой знае какъв шок, когато години по-късно синът и се появи редом до Евгени Минчев, стъкнат в дамска рокля и със сериозен макиаж.

„Майка ми вижда себе си в мен“, през смях обяснява българският Кончита Вурст в интервю за lentata.com. И допълва, че един ден ще обясни и на децата си защо по-често е в дамски дрехи, отколкото в мъжки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Българският Кончита Вурст мечтае за деца (Снимка)”

 1. GSM Аксесоари

  юли 29. 2014

  Ми да си помечтае малко

  Reply to this comment
 2. Билки

  юли 31. 2014

  Колкото и да мечтае – няма как да го огрее 🙂

  Reply to this comment

Добавете коментар