Българка на финала на „Мис Швеция“

Гласувайте за статията

Родна красавица сред финалистките в шоуто

Българска красавица се нареди сред претендентките за короната на „Miss World Sweden 2013“. Чаровната Лусияна Димитрова успя да пребори над 30 участнички, за да стигне до финала. В оспорваното състезание участваха красавици от цялата страна. Но въпреки оспорваната конкуренция нашенката успя да се класира в челната шесторка.

Българка на финала на на Miss World Sweden 2013

Българка на финала на на Miss World Sweden 2013

Лусиана, която от 11-12 години живее в Швеция с огромни резерви се решила да участва. Все пак хубавицата решила да си опита късмета, а за нейна най-голяма изненада стигнала и до финала, пише „Блиц“.

Луси Димитрова достигна до финала на конкурса

Луси Димитрова от години живее в Швеция

До конкурса били допуснати 35 красавици, но само 5 успели да се класират на финала. Лусиана се надява да успее да победи конкурентките си и да спечели короната.

Димитрова се изявява като манекенка от близо 5-6 години. Въпреки това красавицата не смята да се занимава и в бъдеще с моделството, сподели тя през Би Ти Ви.

Родената във Варна Лусиана, живее от години в Стокхолм. Добрата си форма поддържа с много тренировки и здравословен хранителен режим.

В мрежата се чуха коментари, че българката не притежава качества, за да участва в конкурс за красота.

„Странна представа за хубост имат шведите…“, „Невъзможно е тази „хубавица“ да има шанс на конкурс за красота!!! И от къде самочувствие да се показва?“, пишат потребители. Рекламните й фотосесии, както и снимките й от конкурса за красота, обаче доказват, че тя заема достойно място сред кандидатките за титлата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Българка на финала на „Мис Швеция“”

 1. Krastana Draganova

  юни 15. 2013

  Du är best

  Reply to this comment
 2. Nastya

  апр. 19. 2014

  At last, sooenme who comes to the heart of it all

  Reply to this comment

Добавете коментар