България отвърна на удара на Англия с Николета!

Гласувайте за статията

Колаж на моделката предизвика фурор в мрежата

България отвърна на британския удар с Николета Лозанова. Родната красавица също се оказа въвлечена в скандала с българския въпрос в Британия, като бе включена в оригинален колаж.

България отвърна на Британия с Николета

България отвърна на Британия с Николета

След като стана ясно, че в момента в британския кабинет не желае българи да работят в Англия и дори подготвя лозунги, за да откаже емигрантите ни да работят на Острова във Фейсбук бе подета кампания срещу Англия. „България е в ужасно състояние, съдебната система не е независима, а мафията реално ръководи икономиката. Ако бях българин, веднага щях да избягам от там“ , заяви британския партиен лидер Найджъл Фараги. Къде на шега, къде сериозно интернет потребители отправиха колоритни послания в отговор на британските нападки, пишат от bulgariautre.bg.

Сред колажите особено колоритен се оказа този на двете футболни съпруги Колийн Руни и Николета Лозанова. Естествено българката тотално превъзхожда по красота закръглената британка.

Въпреки че търпи множество критики заради някои свои действия, никой не може да отрече, че футболната съпруга Николета Лозанова е сред най-красивите български жени. И е сред най-желаните футболни половинки.

Сред другите колоритни колажи са златните павета пред Народното събрание, слънчевото време и българската кухня определени като далеч по-добри от британския климат и храна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “България отвърна на удара на Англия с Николета!”

 1. Yana Minkova

  февр. 01. 2013

  завидно глупава постъпка!

  Reply to this comment
 2. Петър Петров

  февр. 01. 2013

  q

  Reply to this comment

Добавете коментар