Бъди красива и мълчи! Ето защо Николета отказа на „Стани богат” (ВИДЕО)

Бъди красива и мълчи! Ето защо Николета отказа на „Стани богат” (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова пак захапа Алисия, която публично оповести, че плейметката е отказала да гостуват двете в „Стани богат”

 

Алисия и Николета отново се сдърпаха чрез посредници и май им стана навик да ползват медиите.

Николета с огромно деколте в "Стани богат"

Николета с огромно деколте в „Стани богат“

Преди дни певицата даде интервю за светското списание Story, където споделя, че е получила покана да гостува в „Стани богат” заедно с омразната й Николета, но нещата се провалили, защото настоящата любима на Божинов отказала.

Имах такова предложение и аз приех, тъй като за мен благотворителната кампания е по-важна от личните ми отношения с Николета.”, разказва чалга звездата. Тези думи така разлютиха плейметката, че тя се разфуча в социалната мрежа. Явно силиконката следи изданията и непрекъснато е в готовност да отвърне на удара.

Според потребителите само Георги Неделчев я е спасил от по-голям резил

Според потребителите само Георги Неделчев я е спасил от по-голям резил

И така още от ранните часове на деня тя зашлеви Алисия по този начин: „Това, че съм отказала да участвам в „Стани богат“ с „Мисис Безгрешна“ не означава, че съм отхвърлила благородна кауза…просто не е нужно публично да го правя… излиза, че съгласието ми не е в името на социалната кампания, а на рекламната й кампания…Твърде скъпа съм ти, скъпа…”

Отново скандал и както изглежда двете особи скоро няма да мирясат. От друга страна то добре, че няма да се появят в „Стани богат”, защото как ли щеше да ги строява Ники Кънчев, бедна ни е фантазията. Като нищо накрая да бяхме станали свидетели и на женски бой. Във виртуала обаче вече плъзнаха весели коментари по адрес на Николета.

Потребителите се гъбаркат с нея, че всъщност не е поискала да седне до Алисия, за да не стане резилът в стил „Златка номер 2”. „То на нея колко й е акъла, щеше да се посрами със сигурност”, „Абсолютно! Не се ли сещате как беше преди години с Георги Неделчев и добре, че беше той да я подпира, тя само стоеше, красеше и се смееше нелепо!”, гаврят се с нея във форумите.

Нека тогава да си припомним с ВИДЕОТО как стоят нещата и сами преценете дали по тази причина Николета не влезе в „Стани богат”! Следващите части от предаването вижте ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бъди красива и мълчи! Ето защо Николета отказа на „Стани богат” (ВИДЕО)”

  1. d.

    февр. 14. 2013

    Тя ако не се чувстваше виновна нямаше да се оправдава в социалните мрежи, и още поне седмица да го раздухва нагоре-надолу. И чак пише „Твърде скъпа съм ти“… че тя е евтина и само парите я държат. Ако нямаше пари 100 човека само от нейния град щяха да я знаят, и 20-30 заради снимките във фейсбук, нещо като тази Дилена ли беше…

    Reply to this comment

Добавете коментар