Азис влиза в „Столичани в повече“

Азис влиза в „Столичани в повече“
4.67 (93.33%) 3 votes

Азис влиза в хитовия комедиен сериал, обещава много екшън на зрителите

Азис влиза в ново амплоа. Известният изпълнител, е на път да се преквалифицира в професионален актьор в новия сезон на „Столичани в повече“. Звездата дори пусна снимки от снимачната площадка, за да се похвали с новия си проект. Певецът обещава много екшън, романтика и големи изненади в предаването.

Засега не е ясно каква роля ще има точно Азис и колко време ще остане в сериала, но се очертава да се изяви в едно наистина различно амплоа. Фенове гадаят дали няма да играе готвач в затвора, а залаганията, кои от главните герои ще се окажат зад решетките вече започнаха.

Азис влиза в "Столичани в повече"

Азис влиза в „Столичани в повече“

Самият Азис засега не е споделил мнението си за работата със звездите от хитовата комедия. Но не пропусна да се похвали с интересни кадри от снимачната площадка.

Певецът обещава големи изненади

Певецът обещава големи изненади

Азис не е първият фолк изпълнител, който взима участие в сериала. В един от предишните сезони, колежката му ДесиСлава също влезе като гост — звезда в шоуто. Колежката й Преслава пък направи кинодебюта си именно в сериала. Изпълнителката тогава играеше себе си и то в ролята на агитатор за предизборната кампания на Рангел Чеканов /Любо Нейков/. И беше доста притеснена дали е успяла да се справи, както трябва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар