Азис влезе в уникална форма със специална диета – виж!

Азис влезе в уникална форма със специална диета – виж!
5 (100%) 1 vote

Азис влезе в уникална форма със специална диета, която включва само здравословно хранене

 

Азис влезе в уникална форма със специална диети!

Разбира се, че и тренировките си казаха думата, но в случая певецът постави здравословното хранене на първо място, научи Kliuki.net.

Азис влезе в уникална форма със специална диета

Азис влезе в уникална форма със специална диета

След непрестанни въпроси на фенове как е постигнал това тяло, като се има предвид колко окръглен беше преди, той реши да вдигне завесата на своя режим, писа изданието HotArena.net. Азис всъщност направи реклама на фирмата, която му доставя вкусотии у дома.

Той поръчвал по телефона и всеки ден се наслаждавал на свежите продукти. За учудване на мнозина, Азис не се е подложил на строги лишения – менюто включва протеини, но и въглехидрати. Всичко обаче е премерено и съобразено с нуждите му. Още по-изненадващото е, че той си хапва даже и пица, както и сладкиши.

Тайната се крие в това, че всички тези ястия са приготвени от нискокалорични съставки. Азис съблюдава да не надвишава повече от 1593 калории на ден, а консумираното гори яко във фитнеса.

Неслучайно ромският славей подчерта колко важен е спортът и никой от неговите почитатели не бива да го подценява, а не само да се измъчва с глад и мизерни количества.

Азис вече е в уникална форма и го постигна със завидна лекота!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар