Азис ще става мъжкар

Гласувайте за статията

Всички помним първите години от певческата кариера на Азис. Кичозните му тоалети конкурираха и най-натруфените театрални облекла. Тоновете грим, дрънкулки, пера и ресни съпътстваха всяка негова изява.

 

Стремящ се винаги да провокира и скандализира обществото, Азис използваше своята стратегия, за да се отличи от болшинството. Целта на всички тези циркаджийски номера е само една – да привлече вниманието на медиите, слушателите и продуцентите.

 

Днес, този атрактивен певец изглежда почти нормален. Хората се наситиха на кичозните му тоалети, а той се умори да се прави на шут, за да забавлява зрителите. Освен, че е на диета, той планира изцяло нов имидж.

 

Новите му хитове се приеха добре и вече можете да ги намерите в музикалните мрежи. Азис има ангелски глас, който прави силно впечатление и на тези, които не слушат поп фолк.

 

Много хора го игнорират, защото женствената му визия им идва в повече. Ако смени тактиката и поприбере пищните бални рокли, той със сигурност ще увеличи феновете си.

 

Страхът, че ако стане нормален мъж, ще загуби аудиторията си, е напълно безпочвен, смятат потребителите в интернет пространството.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар