Азис си показа кича насред класата във Виена

Гласувайте за статията

Азис не може да си избяга от чалга породата, показа я и във Виена

Азис си показа кича насред класата във Виена, забеляза Kliuki.net.

Все пак Азис си е Азис. Даже и във Виена. Духът на чалгата не може да се скрие или излъже. Така и нашият роден певец не можа да скрие истинското в себе си.

Азис

Е, какво пък, нека си личи, че е чалга певец!

Азис посети Виена. В шикозен хотел. Висока класа. Това не се пропуска. Певецът веднага се нащрака напред назад из хотела и пусна снимки в интернет пространството, че да се похвали пред своите фенове.

Колко ли наши родни знаменитости са били там?! Прав си е. Нека му завиждат.

Всичко в хотела е прекрасно, но някак Азис стои странно на този фон, обсъждат го потребителите. Навсякъде лукс, висока класа, величие, кралска обстановка. Наистина лукс. И всичко това иска и подобаващо облекло и поведение. Това е хотел за истинско висше общество.

И именно заради това величие на хотела се очаква и гостите да са на неговото ниво. Включително и с облеклото си. Азис доказа, че всичко се променя. Той с шикозни дънки, кецове и риза, достойни за висшите чалга среди, но някак странни и много далеч от стила на самия хотел. Пълен контраст и абсурд, но факт.

Азис обича да скандализира открай време. Този път успя и то с финес. Хем стилно облечен за себе си, хем напълно излагащ се пред всички в хотела. И ако на това не му се вика дарба, нюх и очарование.

Каквото и да прави Азис, то от природата си не може да избяга. Чалгата в него винаги взима превес и има последната дума. Без нея той няма да си е нашият роден Азис, а ще се превърне в нещо съвсем различно и незнайно.

Дано гостите в хотела са се посмяли и взели ситуацията откъм комичната й страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар