Азис се възгордя! 10 бона за участие му се виждат малко?!

Гласувайте за статията

Азис толкова се е възгордял, че отказва да пее дори за 10 бона, разказват потресени собственици на заведения

 

Азис така се възгордя, че 10 бона му се виждат малко за участие!

Азис се възгордя! 10 бона му се виждат малко за участие?!

Азис се възгордя! 10 бона му се виждат малко за участие?!

Напоследък той редовно отказвал да пее за толкова пари и предпочитал да се изявява по частни партита, където солидно го спонсорирали.

Азис вече предпочитал отбраната и елитната публика, а не да се занимава с масовата публика по заведенията, писа изданието visokitokcheta.com. Той се надявал на космически хонорари, защото стандартът му на живот е изключително висок и не му се занимава с евтини оферти.

Това силно възмутило собственици на клубове. Сред привилегированите са тези в големите градове. Азис се съгласявал да радва аудиторията само в София, Пловдив и Варна. Колежките му се възмущавали, защото могат само да си мечтаят за такова заплащане и се изумявали как може толкова да му е пораснала работата на Азис…

И междувременно той категорично отрече, че спира да пее, каквито слухове плъзнаха преди дни. „Най-малкото заради милионите фенове, които имам по света! Заради стотиците интерпретации на мои песни клипове и визии, документални филми и прочие”, обяви Азис с голямото си самочувствие във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Азис се възгордя! 10 бона за участие му се виждат малко?!”

  1. Petq Spiridonova

    авг. 05. 2013

    Ega ti ciganina.

    Reply to this comment

Добавете коментар