Азис се разплака в „Поверително“, разкри голямата си любов

Азис се разплака в „Поверително“, разкри голямата си любов
5 (100%) 1 vote

Азис се разплака в „Поверително“, разкри коя е голямата му любов

Азис се разплака в „Поверително“. Известният изпълнител сподели за първи път, коя е любовта на живота му. В емоционална изповед пред съпругата на Китаеца, фолк певеца сподели, кой е мъжът на живота му.

За втори път Василка седна на диванчето в предаването на Николета и проговори за истинските си чувства към мъжа до себе си. Певецът не спести нищо и си изля душата пред феновете.

Николета пак разплака Азис

Николета пак разплака Азис

„Любовта на живота ми е…“, започна Азис, но Николета го цензурира с пегел. Водещата на „Поверително“ обеща да разкрие най-голямата тайна на Василка навръх 24 май, когато предаването й отново се завръща.

Емоционалната изповед на певеца, приключи със сълзи. Азис не издържа, разплака се и се скри в банята, като настоя снимките да спрат. Естествено емоционалните кадри бяха излъчени—в крайна сметка Николета бори рейтинг дори с цената на приятелството си с Азис.

Певецът не успя да скрие сълзите си

Певецът не успя да скрие сълзите си

След това признание, Азис сподели още една голяма тайна — пише стихове за любимия си мъж. Василка посвети кратко стихче на любимия си в социалната мрежа.

„Много е влюбен, този път наистина е сериозно“, споделят приятели на певеца. Затова и решението му да покаже мъжа на живота си в светлините на прожекторите предизвика такова вълнение сред феновете му.

Видеото с певеца можете да видите  ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар