Азис публично унижи Николета, призна, че я е подиграл с песен

Азис публично унижи Николета, призна, че я е подиграл с песен
5 (100%) 1 vote

Певецът окончателно сложи край на приятелството си с плеймейтката

Азис унижи Николета

Азис унижи Николета

По всичко личи, че с приятелството между доскорошните първи дружки Азис и Николета, е свършено. В светското пространство от доста време се шушука, че певецът е разкарал плеймейтката от приятелския си кръг след раздялата й с Валери Божинов. Васко категорично потвърди тези твърдения с гостуването си в студиото на предаването на Сашо Диков.

Пред журналиста Азис направи няколко шокиращи признания, с които тотално заби и без това изпадналата в немилост Николета. Оказа се, че песента му „Нещо мръсно“ въобще не е насочена към врагинята на доскорошната му приятелка – Алисия. Напротив. Певецът призна, че с парчето се подиграва на жените, които искат да бъдат като Николета. Зрителите веднага заподозряха, че Васко задочно е осмял и плеймейтката. „Подиграва се на жените, които се мъчат да изглеждат и живеят като нея. 100% и се смее и на нея, но тя не може да се усети“, подхилкват се форумци.

И за да направи унижението на Лозанова пълно, Азис сподели, че не само песента не е насочена срещу Алисия, ами за него звездата на Ара е доста добра позната, направо приятелка, предават от ХотАрена. Така освен, че загуби един от най-добрите си приятели, Николета добави още едно публично унижение към списъка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар