Азис отправя заплахи

Гласувайте за статията

Азис се обзаведе изцяло с нови тоалети, перуки и гримове за новия си албум. Голямата подготовка за великото събитие на фолк звездата бе опорочено от пускането на новата му песен “Няма накъде” в мрежата от неизвестен “крадец”.

Азис е много ядосан и смята да вземе мерки срещу нахалниците, които му крадат парчетата. Не е тайна, че много поп фолк изпълнители сами си пускат новите песни в интернет пространството анонимно, за да тестват потребителите в мрежата.

Азис категорично отрича да е пускал сам песента си “Няма накъде” и се възмущава открито срещу кражбата на интелектуален труд. Извършителят на злодеянието ще бъде издирван от Азис и неговите продуценти, които смятат да заведат дело.

Новият хит “Мразиш” е голямата гордост на поп фолк фурията. Атрактивният певец посвещава тази песен на някой, който предпочита да запази в тайна. Текстът на песента вълнува и се хареса от феновете на този жанр. Азис непрекъснато ни изненадва с нова визия и шармантни тоалети. Той така и не може са се примири с подлите действия на някои потребители, които пускат песните му преди него. Но това няма да се промени, каквито и мерки да вземат от Diapason Records.


http://www.youtube.com/watch?v=w9cA92DR5Sc

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар