Азис и Николета в двубой за предаването! Виж новия водещ! (ВИДЕО)

Азис и Николета в двубой за предаването! Виж новия водещ! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Азис и Николета заформиха двубой за предаването Поверително от NL

Азис и Николета се озоваха в двубой за предаването Поверително от NL, научи Kliuki.net!

„Ами, съжалявам, Ники…!”, обяви Азис на страницата си, споделяйки видео, което разкрива кой е новият водещ. И допълва: „Стана тя, каквато отдавна трябваше да стане!“.

Азис и Николета в двубой за предаването - виж новия водещ

Азис и Николета в двубой за предаването – виж новия водещ

Именно той се уреди със стола на Николета, а мястото й сякаш изстива, изригнаха в мрежата. Все пак нека никой не прибързва с изводите, защото нали Азис и Николета са си дружки.

Вероятно самата тя го е помолила да внесе малко цвят в ефира и да разнообрази аудиторията, която съвсем не е очаквала подобна развръзка.

Да, от известно време се говори, че Николета се е провалила с този проект и скоро ще бъде в историята. Тя обаче опроверга тези слухове, така че засега си остава перлата в ТВ7, която общо взето е наета само, за да краси екрана.

Нейният принос към работата на екипа й е нищожен, но пък рекламно лице като нея успя да накара хиляди да гледат Поверително от NL. Такова нещо нямаше да се случи, ако не беше плейметката да разхожда марковите си тоалетчета, а това го знаят дори враговете й.

Сега път настъпи тотална промяна и Азис заема позиция във виртуалното студио, където доскоро се изявяваше само Николета. А ние ще имаме повод да сравним кой го бива повече в това…

Почитателите се молят само да не се скарат Азис и Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Азис и Николета в двубой за предаването! Виж новия водещ! (ВИДЕО)”

  1. безумие

    февр. 26. 2014

    в БЪЛГАРИЯ ИМА ОРАЗОВАНИ, ИНТЕЛЕГЕНТНИ И МОРАЛНИ СЪС СЪОТВЕТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЖУРНАЛИСТИ, ЗАЩО ни натрапвате гнусните и с просташките им обноски невъзпитани цигани, единия сменя другия – ееееееееееееееее, СТИГА!!

    Reply to this comment

Добавете коментар