Азис неузнаваем, вижте как се промени

Азис неузнаваем, вижте как се промени
5 (100%) 2 votes

Кралят на фолка с тотално нова визия

Кралят на българския шоубизнес, музикант, изпълнител, текстописец, тв водещ, талантлив импровизатор и най — вече любимец на почитателите на фолка Азис смая всички с новата си визия. След като през годините премина през много превъплъщения, днес хитовият певец очарова с тотално променения си имидж.

Азис е неузнаваем

Азис е неузнаваем

За изгубилите ума и дума фенове не остана нищо друго, освен да възкликнат „Уаууу!” и да засипят идола си с горещи ласкателства и възклицания.

Певецът, който премина купища трансформации е толкова променен, че е направо неузнаваем. Азис успя да намери правилния тон с излъчването си и подлуди всички. Дамите — с мъжествено и силно с послание, а мъжката половина със загадъчно, предизвикателно и леко закачливо намигване, пишат от HotArena.net.

Кралят на фолка се преобрази

Кралят на фолка се преобрази

Певецът, който мнозина обявиха за българската Лейди Гага премина куп превъплъщения. Азис беше Азия, после отново стана Азис, а сега е направо неузнаваем.

Самият певец не крие, че е повече от доволен от последната си промяна и гордо се показва в социалните мрежи. И макар да бе заявил, че смята да се оттегли от шумотевиците и светлините на прожекторите, и е уморен от славата, намери начин отново да провокира феновете си. Този път промяната бе оценена положително, а почитателите му във възторг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар