Азис изумява с промяната си – виж го преди

Гласувайте за статията

Азис показа здрава упоритост и успя да постигне съвършена фигура

Азис изумява с уникалната си промяна, а сравнен с преди, наистина впечатлява, видя Kliuki.net. Азис преди и Азис днес са две коренно различни фигури.

Азис

Азис преди и сега

Някогашният ромски славей е добре закръглен и с коремче, а днешният е с перфектна фигура. Изумително, но е факт. Положените от певеца усилия са с феноменален резултат.
Фитнес, специален режим на хранене, масажи и какво ли още не е всекидневието на Азис. Упорита битка с килограмите и мазнините. И резултата е налице. И то съвършен резултат. Усилията са си заслужавали.

Днес Азис гордо позира за снимки. За първи път е успял да постигне невероятен резултат на цената на страшни жертви, труд и упоритост. Наистина може да е горд от себе си. Постигнатият от него резултат е зашеметяващ. От стария Азис няма и следа.

Примерът му какво може да постигне човек при силно желание и упоритост е много добър. Певецът може и да не иска да си спомня за старата си визия, но показвайки разликата дава стимул на другите, че и те могат да постигнат същото, стига да го поискат.

Старият Азис едва ли ще липсва на певеца – пухкав, с хубаво шкембенце, не смеещ да се погледне в огледалото. Определено няма да му липсва. Днешният Азис е стегнат. С изваяна фигура и можещ гордо да се разхожда, облечен в каквото си пожелае и да знае, че то ще му стои перфектно. Категорично новата визия е за предпочитане.

Всичките тези диети, лишения, тренировки с часове във фитнес залата, масажите, които допълнително да подпомагат отслабването и стягането на фигурата, изискват много силна воля. Желанието на Азис да изглежда съвършено е било повече от желание, то е било цел.

Поздравленията са напълно заслужени. Малко хора биха положили толкова труд и упоритост за да постигнат набелязаната цел. Но Азис го направи и което е по-важно – успя!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар