Азис иска 200 бона от „Денсинг старс“, ето колко взимат останалите

Азис иска 200 бона от „Денсинг старс“, ето колко взимат останалите
4.33 (86.67%) 3 votes

Азис се пазари за астрономически хонорар от „Денсинг старс“, останалите звезди със смешни суми

Азис е на път да превърне този сезон на „Денсинг старс“ в най-скъпия правен досега. Кралят на поп фолка получи покана за участие в танцовото риалити, но отказва да излезе на сцена, ако не вземе поне 200 бона. Продуцентите от своя страна са склонни да му броят едва 150 хилядарки. Преговорите продължават, но ако някоя от страните не отстъпи, Василка няма да покаже умее ли да танцува джайв и ча-ча-ча пред зрителите на Нова телевизия.

За да спечелят трайно аудиторията този сезон, продуцентите на „Денсинг старс“ се надпреварват да канят звезди от А — листата. Освен краля на поп фолка, в надпреварата ще влезе още Сани Жекова, чиито хонорар се пази в тайна, а също така и Албена Михова и бате Енчо.

Денсинг старс искат Азис

Денсинг старс искат Азис

За актрисата се шушука, че се е навила да участва в предаването срещу скромните 30 бона в „Денсинг старс“ Въпреки това Албена е убедена, че с валсова стъпка и много смях, ще спечели първото място и аудиторията. Освен Михова в предаването ще влезе любимия возещ на децата бате Енчо. Из мрежата вече се спекулира, че се е навил да участва срещу скромните 10 хиляди лева.

Певецът не се дава за по-малко от 200 бона

Певецът не се дава за по-малко от 200 бона

Засега имената на останалите участници се пазят в тайна, но се говори, че в „Денсинг старс“ще влязат звездите от „ВИП Брадър“ Лияна, Ирина Флорин и дори Мариян Кюрпанов. Засега имената и хонорарите на останалите участници не са ясни, тъй като преговорите с българските звезди продължават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Азис иска 200 бона от „Денсинг старс“, ето колко взимат останалите”

  1. ха.ха

    февр. 23. 2014

    В наличния зоопарк липсва само крокодилката-миска, циганката Николета/Николинка/ Златките, чалкаджииките и тогава може да затворите вратите – защо си мислите, че някой си губи времето и гледа тези безумни простотии – много жалко за парите,а може да се помогне на много болни дечица, гнусни сте за гледане!

    Reply to this comment

Добавете коментар