Азис фен на скъпите обувки – виж колекцията му

Гласувайте за статията

Азис обожава скъпите обувки, за всеки повод той получава подарък от любимия

Азис изпада в екстаз, когато си купи обувки…

В това отношение той е истинско момиче, което обожава своята колекция от скъпи модели. Kliuki.net ще ви покаже само част от уникалните придобивки на изпълнителя.

При всеки повод той получава подарък от любимия си и редовно му благодари в мрежата. Явно близкият на сърцето му знае как да го изненада.

Но Азис и сам си прави такива жестове. Той има огромна слабост – задоволява я непрекъснато, тъй като различните дизайнери все успяват да го уцелят по вкуса. Особено последните години Азис е пристрастен към спортните обувки.

Всички боти и кецове влизат право в гардероба му, стига да си заслужават парите и ексцентричния вид. Краля на фолка не е кой да е, за да купува какво да е.

Докато движеше с Николета той беше заклет привърженик на Филип Плейн и споделяше, че често се вдъхновява от моделката какво е актуално. Сега се справя умело и сам. Явно я е четкал с тези думи, защото Азис винаги е бил модерен, не са му нужни гурута, категорични са неговите почитатели.

Плейметката вече не е в отбора му, приятелството пресъхна, а чалга идолът продължава да разбива магазините с присъствието и портфейла си. Ако някой иска да изпроси милостта му, трябва просто да му вземе поредния луксозен чифт – със сигурност ще се настани трайно в душата му.

И Азо като Кари Брадшоу започва да трепери, ако зърне обувки, които все още не притежава. Такива грешки се поправят на момента и се плащат луди пари за тях.

Не всеки може да си позволи глезотиите, но пък певецът затова е номер 1, за да може да си угоди, когато му се иска…

Вижте колекцията от обувки на Азис!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар