Ау! Джена изплаши клиенти с грима си

Гласувайте за статията

Джена прекалява с „черното” около очите си и втрещява околните с визията си

 

„Джена ме накара да се сепна, когато се появи на последното си участие, толкова много грим не бях виждала през живота си!”, пишат пропищели от визията й в мрежата.

Джена подплаши хората с грима си

Джена подплаши хората с грима си

Певицата стана за резил, защото явно не умее добре да борави със сенките и цветовете. Тя толкова е потъмнила очите си, че е започнала да плаши клиентите в заведенията. „Първо не й отива въобще, а второ изглежда като вещица!”, коментират масово във виртуала. Феновете й разбира се не са на това мнение и намират идолката си за особено привлекателна. Трябва да признаем, че от тези снимки е видно, че Джена все пак е попрекалила с грима… Може би няма стилист, който да се грижи за нея, но дали е нужно млада дама като нея да слага чак такива тонове макиаж?!

Джена трябва да се вслуша в съветите

Джена трябва да се вслуша в съветите

Джена не за първи път се е дънила с модни грешки, но тук нещата явно са излезли извън контрол. „Не очаквах да се появи така, но гледам, че й става навик напоследък!”, споделят потресени от гледката дами. „Честно ви казвам, един мъж стоеше до мен и когато тя се приближи подскочи… правете си сметката!”, разказват очевидци на случката. Може би все пак е добре Джена да се вслуша в съветите на хората и да спре да ги плаши с грима си.

А вие как мислите?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ау! Джена изплаши клиенти с грима си”

  1. vvv

    мар. 12. 2013

    откъде пък се навъдихте толкова разбирачи..има къде къде по навапцани певици

    Reply to this comment

Добавете коментар