Аслъ скарва Коркут и Джейлян в Една любовна история

Гласувайте за статията

Аслъ скарва Коркут и Джейлян в Една любовна история

Една любовна история заплита още повече връзката между Коркут и Джейлян. Влюбените се изправят пред омразата на Аслъ и решимостта на Толга и Еда да ги разделят. Бременната Аслъ прави няколко опита да раздели Коркут с любимата му. Тя дори става причина Йълмаз да залови Джейлян и Емине и подлага на риск живота на Омут.

В следващите епизоди на Една любовна история ще видим, как Аслъ бяга от съпруга си, признава всичко на Коркут, но той я отблъсква. Разбирайки, че е влюбен в Джейлян, тя прави всичко възможно да го раздели с нея. Любовта на двама те поставена на изпитание и от Толга и Еда. Двамата братя се скарват за сърцето на Джейлян, а намесата на Аслъ ги отдалечава още повече.

Аслъ разделя Коркут и Джейлян в Една любовна история

Аслъ разделя Коркут и Джейлян в Една любовна история

Гьонюл разбира, че другият й син също е жив, след като намира гроба празен. Тя продължава да не знае, че има и дъщеря — Емине. Междувременно Толга разбира кой е истинският му баща и се сближава с него. Гьонюл е недоволна от това, но нищо не може да направи. Малко по малко тя разбулва миналото и осъзнава, че и другият й син е жив. И започва да търси кой е той.

Йълмаз застрашава семейството на Коркут

Йълмаз застрашава семейството на Коркут

В Една любовна история ще видим още, че хубавата Джейлян разбива сърцето на Коркут заради Аслъ. Благодарение на интригите на Толга и Еда, тя научава, че той чака бебе от друга. В последствие Толга я отвежда далеч от годеника й, а когато Коркут я открива, двамата са твърде горди, за да си простят и се разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Аслъ скарва Коркут и Джейлян в Една любовна история”

  1. Vili Vitska

    юли 25. 2014

    Една любовна история е най-скучният и досаден от всички турски сериали, които съм гледала досега. А този Коркут има толкова неприятна физиономия…поне малко да беше симпатичен.

    Reply to this comment

Добавете коментар