Аштън Кътчър получи роля в “Двама мъже и половина”

Гласувайте за статията

Въпреки че слуховете все още не са потвърдени, почти сигурно е, че Аштън Кътчър ще играе в “Двама мъже и половина”, но не като заместник на скандално изгонения Чарли Шийн, а със съвсем нова роля. Всички са ентусиазирани от новината, заляла интернет пространството, без естествено “чичо Чарли”, който не може да понесе, че най-накрая го отстраниха от хитовата поредица. Аштън ще освежи продукцията с присъствието си и ще привлече повече зрители. Талантливият актьор има много почитателки, които вече нямат търпение да го гледат в “Двама мъже и половина”.

Джон Крайър или както е известен от сериала – Алън, е възхитен от избора на продуцентите и споделя, че Аштън е добър професионалист. Останалите му колеги от “Двама мъже и половина” също споделят това мнение. Джон Крайър и Чарли Шийн си партнираха в осем успешни сезона и все още са в добри отношения. Текстовете за новия сезон са пренаписани, за да стане възможна появата на Аштън. Засега няма информация кога ще започнат снимките и каква точно ще е ролята на холивудската звезда.

Едни от най-известните филми, в който Аштън играе са: “Бракувани”, “Пич, къде ми е колата”, “Да си остане във Вегас”, “Деца на килограм”, “Почти любов”, “Професия жиголо”, “Дъщерята на шефа” и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Аштън Кътчър получи роля в “Двама мъже и половина””

  1. Петя Ангелова

    май 16. 2011

    super

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Двама мъже и половина — Топ 10 на култовите лафове в сериала | - 22.07.2014

    […] Той обаче изобщо не може да се конкурира със знаменития си баща и още по-знаменития си чичо от Двама мъже и половина. […]

Добавете коментар