Асен и Диляна поболели родителката й със скандалите си

Асен и Диляна поболели родителката й със скандалите си
5 (100%) 1 vote

Асен и Диляна не спирали да се карат всеки ден

Майката на Диляна Попова понася тежко екшъните в живота й. Скандалите между Асен и дъщеря й направо я съсипват, изключително зле й се отразяват всички неприятности, случващи се на дъщеря й, споделят запознати, дори се поболяла, кръвното й се вдигнало много. И вместо да се радва на внучето си, се наложило да влезе в болница.

Асен и Диляна не спирали да се карат

Асен и Диляна не спирали да се карат

Едва ли само скандалите между бившите любовници са причина за преживяванията на майката. С консервативното си мислене и възпитание и двамата родители на Диляна трудно възприемат начина на живот на дъщеря си. Дори в началото, когато тя започва да прави голи фотосесии, те са се срамували. Естествено е по-старото поколение да реагира така. По-късно обаче не са останали безразлични към успехите й, радвали са се за чедото си, споделят близки от родното й Гулянци.

Но последните неудачи в личния живот на Диляна са сринали майка й. Скандалите и разправиите между Диляна и Асен са й дошли в повече, научиха от hotarena.net. Синеоката красавица не само оплете в мрежите си семейния чаровник, но и правеше всичко възможно да го задържи за себе си. Никак не й се вярваше, че един ден ще се наложи сама да отглежда сина си. Надяваше се, връзката им да укрепне след неговото раждане. Но вместо това, с появата на малкия човек и грижите около него, недоразуменията се задълбочават, скандалите, кавгите между красавицата и чаровника стават ежедневие.

Колкото и да е тежко на синеоката красавица и на майка й сега, все пак те знаеха, че Блатечки не е сам, че си има семейство, че там го чака дъщеря му, на която той не може да изневери. И сагата завършва не толкова неочаквано, Асен напуска любовницата и се връща при семейството си, при двете Катерини. Както го е правил винаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар