Асен Блатечки заряза Диляна на Коледа, върна се при Катерина!

Асен Блатечки заряза Диляна на Коледа, върна се при Катерина!
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки не е пожелал да бъде с Диляна и сина им на семейния празник

Асен Блатечки планира сватба с първата си жена, Диляна остава в миналото

Асен Блатечки заряза Диляна Попова навръх Коледа! Актьорът е отказал да отбележи празника с моделката и сина им Борил и се е върнал при жена си Катерина и дъщеря им – малката Катя. Съседи на измамената жена споделят, че са видели звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ да се завръща при семейството си още на Бъдни вечер.

Асен Блатечки заряза Диляна навръх Коледа

Асен Блатечки заряза Диляна навръх Коледа

Актьорът прекарал и двата дена заедно с двете Катерини, а най-щастлива от случващото се била дъщеря му, която едва не припаднала от радост като видяла татко си. Според близки до Асен Блатечки той от доста време обмислял да направи решителната крачка и да се върне при жена си като я помоли за прошка за изневярата с Диляна.

Звездата преценил, че най-подходящият момент това да се случи е на един от най-семейните празници – Бъдни вечер. Нещо повече, за да покаже на Катерина колко много се разкайва за стореното, Асен Блатечки си е наумил най-накрая да вдигне сватба с нея, научиха от kliuki.bg. Макар всички да знаят, че той е твърдо против тези неща. Заради това и церемонията няма да е пищна, а ще е в тесен приятелски кръг.

Припомняме ви, че той се раздели с Катя след като наяве излезе връзката му с Диляна Попова. Която в последствие се оказа и бременна от него. Синът му от моделката – Борил, се роди на 22 септември и актьорът го призна. Още тогава обаче се заговори, че отношенията му с Попова буксуват и той все по-често съжалявал за раздялата си с жена си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар