Асен Блатечки залиня! Тъжи за Катерина (Лични снимки)

Асен Блатечки залиня! Тъжи за Катерина (Лични снимки)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки страда заради раздялата с Катерина Горанова и детето, отслабнал е поне с 5 кг за последния месец

Асен Блатечки

Асен Блатечки преди и след раздялата

Асен Блатечки съвсем залиня. За последния месец актьорът рязко отслабна и съвсем се стопи, забеляза Kliuki.net. Според близки причина за рязката промяна във външния му вид е раздялата с жена му Катерина и дъщеричката.

„Асен много преживява нещата, макар че не го показва. Тъжи за Катя, не искаше да стане така. Откакто се изнесе при Диляна Попова, все е умислен, не яде, не спи. Мъчно му е, че съсипа жена си“, разказват приятели на Асен Блатечки.

Актьорът се покри, след като медиите раздуха скандала, и отказва да коментирала отношенията си Диляна Попова.

Последните му снимки в социалната мрежа, на които Kliuki.net попадна, показват безспорно колко много е отслабнал Асен Блатечки. Лицето му е изпито, бледо, чак сиво, има болнав вид и сенки под очите. Личи си, че раздялата с Катерина Горанова не му се отразява добре.

„Всеки актьор си има своите демони! Асен не е първият, оставил жена и деца заради друга. Такива сме актьорите, трудно се живее с нас. Ако е имал избор, никога нямаше да постъпи така, защото много обичаше и жена си, и дъщеря си. Но сърцето е по-силно от всичко“, оправдават го колеги от театъра.

А вие оправдавате ли постъпката на Асен Блатечки и това, че остави семейството си заради Диляна Попова? Дайте коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Асен Блатечки залиня! Тъжи за Катерина (Лични снимки)”

  1. Kafaleto Nesheva

    апр. 23. 2014

    Много го харесвах,но ме разочарова!А а а а не може х*** до края и главата в рая!!Никой не ни е виновен за собствените грешки!Да си сърба попарата!Не е малък,че да не може да прецени какви ги върши!!

    Reply to this comment

Добавете коментар