Асен Блатечки унижи Диляна на премиерата на филма си

Асен Блатечки унижи Диляна на премиерата на филма си
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки напълно игнорира майката на сина си на премиерата на „Съдилището“

Асен Блатечки отиде съвсем сам на премиерата, Диляна трябваше да отиде с приятелки

Асен Блатечки унижи жестоко Диляна Попова на премиерата на филма с негово участие „Съдилището“. Актьорът се появи съвсем сам на дългоочакваното представяне на лентата и не обърна грам внимание на майката на сина си. Която пристигна, придружена от приятелки.

asen sadilishtetoИ това далеч не е всичко. Моделката беше избутана да седне чак на четвъртия ред в кино салона, докато звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ се настани най-отпред, заобиколен от целия екип на филма. Двамата дори не се погледнаха нито по време на прожекцията, нито пък след нея.

„Все едно бяха непознати, тя дойде и си тръгна с приятелките си, той пък през цялото време беше с колеги“, разказват ошашавени гости на премиерата на „Съдилището“. На какво се дължи необичайното поведение на Асен Блатечки и Диляна, които наскоро станаха родители на малкия Борил?

Според част от феновете им, между двамата няма никаква драма, те просто са се опитали да се опазят от нежеланото внимание на медии и папараци. Затова и са пристигнали поотделно на премиерата на филма, научиха от bgreality.bg. Други обаче са на мнение, че случилото се е показателно за връзката между двамата.

„Асен Блатечки винаги и навсякъде ходеше с Катерина – жена си. Щом не иска да се показва с Диляна, значи има причина за това“, категорични са форумци.

Както знаете, връзката между актьора и моделката предизвика зверски скандал в светското и медийното пространство. Към момента обаче не е ясно дали Попова все пак е успяла да раздели Асен Блатечки с жена му или не, тъй като съседи на Катерина разкриват, че той доста често остава за през нощта при нея.

В същото време с Диляна не се показва абсолютно никъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар