Асен Блатечки си има нова, не е нито Диляна, нито Катерина (Снимка)

Асен Блатечки си има нова, не е нито Диляна, нито Катерина (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки не е нито с любовницата, нито със съпругата си

Асен Блатечки си има нова тръпка, много по-млада от него

Асен Блатечки се превърна в най-обсъжданата светска личност у нас в последните месеци. Актьорът сам се натресе на топа на клюките като направи бебе на Диляна Попова, заради която заряза семейството си и порасналата си дъщеря Катерина. Връзката му с манекенката обаче не продължи особено дълго и според запознати двамата са се разделили след грандиозен скандал в бар, свидетeл на който са били десетки хора.

Асен Блатечки си има нова тръпка

Асен Блатечки си има нова тръпка

И докато феновете се чудят дали звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ се е върнал при жена си Катя или е дал още един шанс на любовницата си, се оказа, че истината е съвсем различна. Според последните слухове в актьорската гилдия, секксимволът на родните кино и театър вече си има нова тръпка. Нейното име е Лиляна Станилова, научиха от Блясък. Младата госпожица е доста по-малка от Блатечки и се занимава с моделство и актьорство.

Всъщност двамата са се запознали именно по време на снимки. Става въпрос за филма на Блатечки „Люси“, в който той се изявява като режисьор. И има и роля. Лиляна също се снима в лентата и покрай общите им кадри слабите ангели на актьора не издържали и той хлътнал по младото момиче. Все още не се знае дали чувствата му са споделени. Но според запознати именно увлечението по Лиляна се оказало пагубно за отношенията му с Диляна Попова.

Бившата на Дичо се надявала, че ще успее да промени нрава на палавия актьор и да го накара да си стои вкъщи при нея и детето им. Това обаче изобщо не е в стила на Асен Блатечки, споделят хора от гилдията. „Той просто не е мъж за една жена“, смеят се колегите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар