Асен Блатечки разби сърцето на Диляна, отново е с Катерина

Гласувайте за статията

Асен Блатечки ще побърка окончателно Диляна Попова, тя е с разбито сърце и си ближе раните сама

Асен Блатечки няма да е половинката, която очаква Диляна Попова, научи Kliuki.net.

Ако тя се надява, че ще има мирно съжителство с таткото на бебето, а той ще се грижи постоянно за тях, доста се е лъгала, цъкат притеснени близките на манекенката. Оказва се, че Асен Блатечки пак е в обятията на бившата си Катерина.

Асен Блатечки

Асен Блатечки разби сърцето на Диляна Попова, върна се при Катерина

Няма и месец, след като му се роди наследник от Попова, а той се завърна при семейството си. Диляна Попова ще трябва да свиква да го дели с предишната, да е гледала и мислила навреме, обсъждат я в нета. Сега Асен Блатечки дарява с цялото си внимание дъщеря си и майка й Катерина, писа Уикенд, предава Слава.

Наскоро той е бил засечен на улицата, а екипът на изданието се оглеждал за Диляна, която се предполагало, че е с него.

Каква била изненадата им, когато истината се оказала доста по-различна. Катерина и Асен Блатечки не само били на шопинг, но и си гукали като прясно влюбени. Нежностите, които си разменяли, не подсказвали с нищо, че в момента актьорът има друга. Лош късмет за Диляна Попова, оплакват я сега нейните приятелки.

Моделката мечтаеше да има бебе, но сигурно не си представяше толкова сурова действителността. Освен това станало ясно, че Асен Блатечки ще прекара Хелоуин също сред най-доверените си хора – съпругата и момиченцето им. Те избрали костюм за нея и явно ще си правят парти у дома, което ще е като специален подарък за тийнеджърката.

Историята на Асен Блатечки и Диляна Попова прилича вече на латино сериал, потресени са българите. Те недоумяват как ще я карат занапред и какъв пример ще взима синът на звездите.

При тези обстоятелства красавицата пък няма никакъв избор, освен да приема приумиците на Асен, защото иначе едва ли може да промени нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар