Асен Блатечки: Нямам време за децата, работата първо

Гласувайте за статията

Асен Блатечки осъзнава, че поставя на първо място работата си, дори сега, когато има малко бебе

Асен Блатечки е оставил майките на децата си да се занимават с тях.

Той осъзнава, че е поставил работата на първо място, но въпреки това продължава да го прави. За него обаче нещата стоят така, че няма как да се откаже от театъра, научи Kliuki.net.

Асен Блатечки

Асен Блатечки загърби децата, работата е на първо място

Не че някой очаква от него такова нещо, но явно трябва да се намери баланс, а Блатечки не е способен да го стори. Пред Тази сутрин по бТВ актьорът сподели, че почти цялото му време е запълнено с ангажименти към ролите му в киното и сцената, отделно поема предложения за участие в различни тв формати, писа Блиц.

Когато пораснат, децата му ще дадат оценка за бащинството му, но отсега той е наясно, че ги дарява с оскъдно внимание. Асен Блатечки признава, че прекарва повече часове с дъщеря си Катерина. С нея посещавали различни места, ходили на езда, тъй като тя обожавала конете. А освен това много приличала на Асен Блатечки.

Работохолизмът му е причина сега Диляна Попова да се скита сама с количката из столицата. Вероятно тази е причината тя да лудне съвсем от страх за наследника си, понеже й липсва подкрепа и опора от страна на таткото.

Асен Блатечки не обичал дори да почива. Когато му се съберат два поредни дни, той отказал и започвал пак да си чете репликите. Изглежда Асен Блатечки е обсебен от професията си, а Диляна Попова ще си чука главата с мъж като него, обсъждат двойката в мрежата.

Двамата и без това са на прицела на коментарите на потребителите, които негодуват, че манекенката развали семейството на Блатечки. Красавицата пък започна да се страхува и да прибягва до врачки, за да защити детето си от лоши очи и думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар