Асен Блатечки не иска Борил да стане като него

Асен Блатечки не иска Борил да стане като него
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки се надява синът му да поеме по друг път

Асен Блатечки не иска синът му да стане като него. Най-вероятно става въпрос за избор на професия, защото таткото е хвърлил пъпа на бебето в двора на известна банка, говорят запознати. Народното поверие гласи, че мястото където е хвърлен пъпа определя професията на детето. И защо не, банкер, добър бизнесмен, звучи обещаващо, още повече ако Борил достигне като татко си върховете на професията. Но и самият актьор имал бизнес нюх, споделят близки до него.

Асен Блатечки не иска Борил да стане като него

Асен Блатечки не иска Борил да стане като него

А може би в думите за детето му, че не иска да стане като него се крие друг смисъл? Може би магнетичният актьор иска от сина си да израстне по-сериозен в отношението си към жените, да не ги сменя като носни кърпички. Знаем за слабостта на чаровника към нежния пол, за забежките му. Но не бива да подминаваме и голямата му отговорност към семейството и особено грижата за децата.

Той отново е при семейството си. Решителната крачка направил в навечерието на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово. Явно не може да „изневери” на прекрасната си дъщеря Катерина, която боготвори. Голямата и малка Катерина винаги са били неговата опора и сигурен пристан, говорят близки до звездното семейство.

Въпреки, че вече не живее със Диляна Попова, връзката с амбициозната и капризна моделка направо го е съсипала, неговите приятели го виждат все по-угрижен и се безпокоят за него. Въпреки всичко, той спазва договорката между двамата и я обезпечава финансово, научиха от Hotarena.net. Заради многото си ангажименти, известният актьор не може често да се вижда със сина си, както му се иска, но не го лишава от нищо и се чувства отговорен за него, споделят близки до актьора.

И мисли, и мечтае за бъдещето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар