Асен Блатечки и Диляна Попова официално са гаджета! Делят общ дом

Асен Блатечки и Диляна Попова официално са гаджета! Делят общ дом
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки и Диляна Попова живеят заедно от шест месеца

Асен Блатечки и Диляна Попова вече не се крият! Двамата най-накрая решиха да признаят, че са влюбени и са заедно. Така слуховете за връзката им, които се носят в медийното пространство от месеци, бяха потвърдени по най-категоричния начин. Нещо повече, от шест месеца насам Асен Блатечки и Диляна Попова делят общ покрив, а бдителни папараци са успели да ги изловят на път за новия им дом.

Асен Блатечки и Диляна Попова признаха, че са гаджета

Асен Блатечки и Диляна Попова признаха, че са гаджета

Близки до двамата са потвърдили, че те действително са заедно. Актьорът е признал на съпругата си Катя, че е влюбен в манекенката и иска да бъде с нея. По принцип спокойната Катя успяла да приеме решението му без особени драми и дори му била благодарна за искреността, разказват приятели на семейството.

Те издават още, че Асен Блатечки и Диляна Попова се чувствали доста гузно заради факта, че трябва да наранят жената, с която звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ прекара 14 години от живота си. И от която има дъщеря Катерина, на 13 години, научиха от hotarena.net.

Любовта обаче в крайна сметка победила. Още повече, че малката Катя също била наясно с новата връзка на татко си и нямала нищо напротив, дори приемала Диляна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар