Асен Блатечки и Диляна Попова са заедно! (Снимка)

Асен Блатечки и Диляна Попова са заедно! (Снимка)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки и Диляна Попова се събраха след кратката раздяла по празниците

Асен Блатечки и Диляна Попова дават последен шанс на връзката си

Асен Блатечки и Диляна Попова най-накрая се показаха заедно! Актьорът и моделката, които предизвикаха скандал с връзката си, бяха забелязани заедно в центъра на София. Попова беше заедно с бащата на сина си в джипа му, от където слезе, за да отиде на среща с приятелки. Секссимволът на родното кино и театър пък отпраши по свои задачи.

asen i dilqnaОказа се, че влюбените са решили да дадат още един шанс на връзката си, след като покрай Коледните и Новогодишните празници се разделиха със зверски скандал. Тогава Асен се завърна при бившата си жена Катя и дъщеря им, а Диляна замина на екскурзия в Европа заедно с приятелки, за да теши мъката си. А малкият Борил беше оставен на грижите на майка й. След завръщането си в Бъ;гария двамата изглежда са успели да загладят различията и преди няколко дена актьорът е бил забелязан да мъкне сакове с багаж обратно в жилището на любовницата си.

Диляна Попова слиза от джипа на Асен Блатечки

Диляна Попова слиза от джипа на Асен Блатечки

След като в края на миналата година е бил забелязан да се изнася, разкриват съседите. Въпреки че вещите му отново са в апартамента на Диляна, истината е, че Блатечки практически не се задържа там. Заради натоварения си график и постоянни ангажименти на сцената, Блатечки постоянно пътува из страната и почти не се прибира.

Именно това изнервяло Диляна и тя не криела недоволството си, че бащата на детето й няма време за тях. Колегите на актьора пък разкриват, че макар да обича сина си и майка му, звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ се изнервял покрай постоянните грижи за бебето и плачът му.

dilqna i booril„На Асен му се налага постоянно да учи реплики за нови роли, тъй като има представление кажи речи всяка вечер. На моменти детето му идва в повече и той изпушва“, коментират приятелите му, научиха от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар