Асен Блатечки бесен на Диляна Попова! Върна се при Катя

Асен Блатечки бесен на Диляна Попова! Върна се при Катя
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки се е върнал при жена си и дъщеря си и няма намерение да ги напуска, категорични са съседи

Асен Блатечки

Асен Блатечки се върнал при жена си

Асен Блатечки е бесен на Диляна Попова заради вчерашните признания, които направи по бТВ, научи Kliuki.net. Двамата се разбрали да мълчат преди медиите за ситуацията, за да не разстройва жена си и дъщеря си. Актрисата обаче не издържала да бъде „втората“ в живота на Асен Блатечки, за която се говори само под сурдинка, и нарочно уговорила интервю в бТВ.

Поводът за гостуването й в „Преди обед“ уж бе мистериозната черна кутия пред Народния театър, която й „погълнала“ обувките. Диляна Попова обаче бе със същите дрехи от видеото и така стана ясно, че всичко е нагласено, а основният разговор бе бременността на Диляна.

„Асен Блатечки никога не е напускал Катерина. Всеки ден го виждаме да излиза и да се прибира у дома с мотора си“, разказват съседи на семейството пред „България Днес“, цитиран от HotArena.net.

Комшиите им са категорични, че Асен Блатечки се е върнал при жена си и дъщеря си и няма намерение да ги напуска. „В началото може и да е живял с Диляна, но след като Катя изпадна в депресия, той се върна при нея и дъщеря си. Може и това да е провокирало Попова да проговори за връзката им – напук на семейството му“, разсъждават техни близки.

Факт е, че Диляна няколко пъти подчерта, че не е станало кой знае какво. Семейството на Асен Блатечки за нея не е проблем – такива неща се случвали, обясни Попова в бТВ. Да, на моменти изпитвала вина, но в крайна сметка – нищо страшно не е станало.

Въпреки това, сама призна, че не познава дъщерята на Блатечки. Най-вероятно запознанството няма да се случи скоро, а причина за това е майката на детето, която не желае момичето да се травмира.

„Диляна Попова си изигра автогол с интервюто по телевизията. Асен Блатечки е бесен и може никога да не й прости за подмолния номер, който скрои на него и семейството му“, клатят глава негови авери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар