Асдис Ран вече не е първа красавица, остаря

Асдис Ран вече не е първа красавица, остаря
5 (100%) 1 vote

Асдис Ран вече не е първа красавица, състари се

Асдис Ран вече не е първа красавица, както преди. Исландската манекенка, която минаваше за една от най-красивите футболни съпруги доста се е състарила в последно време. От знойната съблазнителка няма и следа, а вместо нея все по-често виждаме една състарена и уморена от живота жена.

Асдис Ран, която мнозина наричаха ледената кралица, трайно се завърна в България през последните години. Въпреки че бившия й съпруг Гардар Гунлаугсон вече не играе за ЦСКА, тя предпочете да се раздели с него, но да остане в страната ни. Няколко месеца след раздялата им се заговори, че синеоката блондинка е забила два пъти по-млад футболист. И до днес обаче двамата продължават да пазят връзката си в тайна.

Асдис Ран преди и сега

Асдис Ран преди и сега

За остаряването на Асдис говорят и последните й снимки, на които живата барби, далеч не е толкова красива. Ледената кралица има бръчки, торбички под очите и дори посещенията при козметичките не могат да й върнат предишния блясък.

Манекенката доста поостаря напоследък

Манекенката доста поостаря напоследък

„Беше изключителна красавица, но остаря“ „Дано не залитне като колежките си по силикона и тунинга“, „Нормално е да не изглежда, както преди, състарила се е“, „Времето не прощава, но поне изглежда запазена“, обсъждат форумки бившата футболна съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар