Асдис Ран се изнесе от България!

Гласувайте за статията

Асдис Ран си събра куфарите и днес след обед отлетя за снежния Лондон!

Асдис си замина, но само за няколко седмици!

Оттам бившата съпруга на Гардар Гунлаугсон ще продължи за родината си, пише Lifestyle.bg. Дали изкусителната блондинка не прави това заради постоянните захапки, че си търси спонсор с дебел портфейл? Дали не я мъчи някаква исландска носталгия: Ледената кралица многократно е споделяла, че в България се чувства самотна?
Оказва се, че притесненията на нейните фенове са напразни! Асдис Ран наистина е заминала за Исландия, но само за няколко седмици. Ваканцията й била необходима както за да се види с близките си, така и да уреди някои свои делови въпроси. Бившата футболна съпруга си има своя бизнес програма, която със сигурност ще изпълнява с нови сили след завръщането в България.
Асдис Ран се оказва добре информирана за клюките по неин адрес, но никакви слухове не я отклоняват от обичайното й поведение. Тя блести по светски събития винаги в компанията на известни мъже, като по този начин провокира жълтите колонки и името й си има запазено място в хрониките. Провокативното й поведение дори стигна дотам, че тя обяви във Facebook годежа си с друга футболна екс-съпруга, Елена Боева. В коментарите си исландката директно признава, че има известен опит в еднополовите ласки. В същото време не крие, че предпочитанията й са към мъжете с атлетични фигури, които знаят как да глезят една истинска кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Асдис Ран се изнесе от България!”

  1. Toni Milanov

    ян. 18. 2013

    курва от класа.

    Reply to this comment

Добавете коментар