Асдис Ран най-красива сред футболните съпруги в България

Асдис Ран най-красива сред футболните съпруги в България, оглави ТОП 5 на листата

Асдис Ран  оглави класацията за най-красиви футболни съпруги в България дочу Kliuki.net. Световното футбол започва след дни, а феновете вече нямат търпение да видят любимците си терена. И докато мъжката част от света следи със затаен дъх първенството, дамите обърнаха внимание на футболните съпруги. И порядъчно ги обсъдиха из форумите.

В листата на ТОП 5 влизат и две познати на всички ни дами Николета Лозанова и Алисия. Изненадващо обаче форумци пратиха съпругата на Валери Божинов едва на пета позиция.

В последно време плеймейтката започна да изпада от класациите по красота, може би защото изглежда състарена. Въпреки това продължава да е смятана за една от най-красивите футболни половинки в България и заема заслуженото пето място в листата на топ красавиците у нас.

Николета в ТОП 5 на най-красивите футболни съпруги
Николета в ТОП 5 на най-красивите футболни съпруги

На четвърто място повечето интернет потребители класират Весела Топузакова. Съпругата на треньора на Левски Елин Топузаков рядко се появява на светски събития в последно време, но продължава да изглежда ослепителна.

Четвърта се класира Весела Топузакова
Четвърта се класира Весела Топузакова

Трета се нареди съпругата на Йордан Тодоров Елена Тодорова. Светската красавица напоследък се покри от светлините на прожекторите, но независимо от това продължава да се смята за една от най-красивите футболни половинки.

Трета е Елена Тодорова
Трета е Елена Тодорова

Феновете на Алисия изглежда са се активизирали в последно време, тъй като певицата изненадващо се оказа на втора позиция. Е, трябва да й го признаем–откакто спря с пластичните операции, посещава редовно фитнеса и спря да крие отношенията си с Ники Михайлов, Алисия е повече от прекрасна. А и 30-те определено й се отразяват по-добре от всякога.

Изненадващо Алисия се класира втора
Изненадващо Алисия се класира втора

На първо място обаче интернет аудиторията класира, не друга, а именно Асдис Ран.

Асдис Ран обаче продължава да държи първото място
Асдис Ран обаче продължава да държи първото място

Исландската ледена кралица на красотата, може и да се е развела със съпруга си Гардар, но продължава да е в топ листата на красавиците в България. Съдейки по-последните й снимки–напълно заслужено.