Антония: С Куката само се напиваме, но нямаме отношения!

Гласувайте за статията
С Мариан Вълев-Куката се познаваме едва от месец, но сме добри приятели – твърди Антония

„С Куката обичаме да купонясваме заедно, но не сме били интимни. Изписаха се стотици глупости, че сме повече от приятели, но истината е друга. Отношенията ни са съвсем приятелски и обичаме заедно да правим щуротии, но само толкова” – разкрива пред „България днес” красавицата Антония Петрова, която напоследък бе спрягана за новата тръпка на Мариан Вълев.
Куката и Антония напоследък излизат често по столичните заведения и правят шумни купони. „Нямам представа кой реши да ни направи двойка. Имаме една снимка, на която той ме целува по бузата и сигурно това дава основания на някои хора да правят предположения, че си лягаме заедно, но това не е истина” – споделя Антония Петрова.

Куката

Тази снимка с Куката и Антония даде повод за клюки

Двамата се запознали покрай сериала „Под прикритие”, в който дамата има незначителна роля на момиче, които се друса и се натиска с момче. „Не съм актриса, но много добре ми се получи сцената. Перфектно стана” – не е скромна красавицата.
С Куката се разбрали да се видят и да поговорят за сцената. „Видяхме се още същата вечер и се напихме здравата. Оттогава често се виждаме и купонясваме. Той е много готин човек и ми е хубаво да прекарваме време заедно” – споделя още изкусителната блондинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар